Politică de rambursări și returnări

Instrucțiuni privind retragerea la comandarea cărților tipărite și a altor mărfuri fizice

Consumatorilor le este conferit un drept legal de retragere. Consumator este orice persoană fizică care încheie o tranzacție juridică în scopuri care, în mare parte, nu pot fi atribuite nici activității sale comerciale, nici celei independente profesionale (§13 BGB).

Aveți dreptul să vă retrageți din acest contract în termen de 10 zile fără a fi nevoit să furnizați vreun motiv.

Perioada de retragere este de 10 zile de la ziua în care dumneavoastră sau o terță parte desemnată de dumneavoastră, care nu este transportatorul, ați luat sau a luat în posesie ultima marfă.

Pentru a vă exercita dreptul de retragere, trebuie să ne informați

Excluderea anticipată a dreptului de retragere:

Dreptul de retragere nu se aplică la livrările de înregistrări audio sau video, kituri electronice sau de software de calculator în ambalaje sigilate, dacă sigiliul a fost îndepărtat după livrare.

De asemenea, nu există un drept de retragere pentru mărfurile care nu sunt prefabricate și pentru a căror producție alegerea sau determinarea individuală a consumatorului este decisivă sau care sunt clar adaptate nevoilor personale ale consumatorului.

În plus, nu există un drept de retragere pentru contractele de livrare a ziarelor, revistelor sau ilustratelor, cu excepția contractelor de abonament.