Atenție bolnav de electronică

Pagina pasionaților de electronică

Radioamatorism

Autor: Bogdan  Gewald

Lucrez de 18 ani în industria electronică. Locuiesc în Germania, într-un oraș mic de pe lângă Frankfurt am Main și lucrez ca dezvoltator hardware și software la o firmă care dezvoltă soluții pentru industria energetică de 50 de ani.

Acum tu urmezi!

Vrei să adaugi ceva, ai sugestii, ai găsit greşeli sau postarea nu mai este actuală? Atunci aștept cu nerăbdare comentariul tău.

Desigur, poți recomanda acest articol. Sunt recunoscător pentru orice sprijin!

3 răspunsuri la “Radioamatorism”

  1. Poti face un videoclip despre emisatoare si receptoare radio? Daca poti si sa le construiesti tu pe breadboard cu piese pe care le ai. Si nu cu kit cumparat. Ar fi super daca te mai ajuta si altcineva bun ca tine asa mai aratati cum vorbiti prin circuitele facute de voi doi, si sa explicati bine cum functioneaza orice parte a emisatorului si a receptorului si cum sa faci sa utilizezi frecvente anume. Daca poti ar fi supeeer !! Multumesc mult pentru tot ce ai facut pana acum Bogdan !

  2. Buna seara Bogdan , e o placere sa te ascult, mi-a placut povestioara ta nu ne rapesti din viata nimic se vede ca esti un om de calitate si vrei sa transmiti asta. FELICITARI. un singur lucru daca nu te superi ,as vrea cand mai povestesti despre oameni deosebiti cu caracter cum era acel radioamator de la care ai invatat meserie ,sa dai si numele lui ,sa promovam oamenii deosebiti indiferent de unde sunt ei ,deoarece la noi in tara auzi de toate jigodiile si hahalerele , cei buni nu au loc de javre…….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *