Atenție bolnav de electronică

Pagina pasionaților de electronică

0

Electronic Club - Ca un fel de Netflix pentru pasionații de electronică și viitorii ingineri


Despre Electronic Club

Cine este de fapt în spatele Electronic Club?

Salutare!
Mă numesc Bogdan Gewald și lucrez de 18 ani în industria electronică. Am absolvit mai multe instituții de învățământ superior în Germania atât în domeniul electronicii, cât și al dezvoltării de software. Locuiesc în Germania, într-un oraş mic de pe lângă Frankfurt am Main și lucrez ca dezvoltator hardware și software la o firmă care dezvoltă soluții pentru industria energetică de 50 de ani.

Am realizat Electronic Club pentru a ajuta tinerii să înțeleagă lumea fascinantă a electronicii. Sper că acest blog, vlog despre electronica va fi util pregătirii profesionale a viitorilor specialiști în electronică.

Electronic Club

Bogdan nu este singur

Bună!
Numele meu este Ioana, am 24 de ani și lucrez ca inginer în sisteme software la o companie cu profil Automotive. Am absolvit facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației, în cadrul universității UPB, București.

Pasiunea pentru electronică a început o dată cu simpla curiozitate a funcționării unui circuit electric. De ce? Pentru că acesta se regăsește în fiecare device pe care îl folosim. Toată această simplă idee m-a făcut să schimb drastic cursul vieții mele, de la studii pănă la carieră profesională. Circuitele stau la baza evoluției lumii în care trăim și reprezintă, totodată, viitorul. Mi-am dorit să fac parte din această lume, a noastră, cât și cea a electronicii, pentru a ne dezvolta reciproc.

Cred în evoluția noastră și fac parte din acest proiect pentru a susține viitorii ingineri ai României. Împreuna ne ajutăm, împărtășim informațiile utile și ne susținem ca o comunitate pregătită atât pentru provocări, cât și reușite. Vreau să ii mulțumesc lui Bogdan pentru curajul de a începe acest proiect și împreună cu voi, vom avea curajul să mergem mai departe!

Cu ce ne ocupăm la
Electronic Club?

programare, proiectare pcb-uri, dezvoltare de software și hardware, literatură tehnică, promovarea și popularizarea electronicii

Împreună suntem o configurație "Darlington".
Electronic Club = βBogdan x βIoana

Electronic Club