Atenție bolnav de electronică

Pagina pasionaților de electronică

0

Curs despre tranzistorul bipolar

Chiar după 75 de ani de la inventarea tranzistorului, această componentă este şi va rămâne în electronică piesa care a revoluționat industria electronică, care a remodelat lumea. Dacă vrei să înțelegi electronică, pe lângă legile electrotehnicii, trebuie să te ocupi intensiv cu tranzistorul. Acest curs oferă tuturor, cunoștințe detaliate despre tranzistori. Cursul oferă cunoștințe detaliate despre structura, proprietățile, funcționalitatea și posibilele utilizări ale tranzistorului. Cursul formează o punte între elementele de bază fizice ale componentelor semiconductoare și aplicațiile lor de inginerie în practica electronicii moderne.

Autor: Bogdan  Gewald

Lucrez de 18 ani în industria electronică. Locuiesc în Germania, într-un oraș mic de pe lângă Frankfurt am Main și lucrez ca dezvoltator hardware și software la o firmă care dezvoltă soluții pentru industria energetică de 50 de ani.

Acum tu urmezi!

Vrei să adaugi ceva, ai sugestii, ai găsit greşeli sau postarea nu mai este actuală? Atunci aștept cu nerăbdare comentariul tău.

Desigur, poți recomanda acest articol. Sunt recunoscător pentru orice sprijin!