Atenție bolnav de electronică

Pagina pasionaților de electronică

0

Osciloscopul pentru începători

Fără categorie
Listă de preferințe Partajează
Partajează cursul
Legătură la pagină
Partajează pe media socială

Despre curs

Acest curs este în lucru. Lucrez la un curs despre măsurări electrice cu osciloscopul. Aici vor fi tutoriale ce nu vor apărea și pe Youtube.
Scopul acestei curs (și al meu bineînțeles) este de a va ajuta să înțelegeți ușor osciloscopul. Mulți cred că pentru a învăța electronică trebuie să fii super inteligent sau un „Guru„ al matematicii, sau că ai nevoie de studii superioare. Prin intermediul acestui curs realizat de Electronic Club veți descoperi că este posibil să învățați electronica și acasă, la orice vârstă și nu este dificil cum susțin alții. Sunt sigur că acestă curs este pe limbajul tinerilor. Veți observa că electronica poate fi explicată într-un mod inteligibil, cu un limbaj mai simplu decât cel folosit în manuale. Încerc sa folosesc un limbaj adecvat tinerilor și nu inginerilor. Încerc sa simplific și sa livrez o informație filtrată și de calitate care o poate înțelege uşor un adolescent. Urmând instrucțiunile mele, veți avea marea satisfacție de a observa că, veți reuși să construiți amplificatoare hi-fi, surse de alimentare stabilizate, roboți comandați cu arduino, instrumente de măsurare, dar și emițătoare care să funcționeze perfect, de parcă ar fi fost asamblate de tehnicieni profesioniști.

Show More

Ce vei învăța?

 • Cu acest curs înveți sa lucrezi cu osciloscopul
 • Ideal pentru studenți, elevi și pasionați de electronică

Conținut curs

Introducere

 • Introducere
  03:00
 • Ce aveți nevoie pentru acest curs?
  01:34
 • Ce este un osciloscop?
  02:08

Butoanele osciloscopului pe scurt
Înainte de a trece la aplicațiile și măsurătorile care pot fi efectuate pe osciloscop, voi încerca să vă familiarizez cu butoanele de pe panoul frontal.

Accesorii osciloscop

Experimente cu funcția Trigger

Functiile osciloscopului

Aplicații practice pe un circuit RC
Măsurări pe un circuit RC

Măsurari tensiuni alternative

Măsurari diverse

A course by


Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function tutor_course_enroll_box() in /var/www/vhosts/uafbeyus.host205.checkdomain.de/electronic-club.com/wp-content/themes/electronicstories/tutor/single-course.php:36 Stack trace: #0 /var/www/vhosts/uafbeyus.host205.checkdomain.de/electronic-club.com/wp-includes/template-loader.php(106): include() #1 /var/www/vhosts/uafbeyus.host205.checkdomain.de/electronic-club.com/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/vhosts...') #2 /var/www/vhosts/uafbeyus.host205.checkdomain.de/electronic-club.com/index.php(17): require('/var/www/vhosts...') #3 {main} thrown in /var/www/vhosts/uafbeyus.host205.checkdomain.de/electronic-club.com/wp-content/themes/electronicstories/tutor/single-course.php on line 36