Atenție bolnav de electronică

Pagina pasionaților de electronică

0

Circuit de intrare – introducere

Prima data învaţă noțiunile de baza, apoi singur descoperi restul aproape fară sa iți dai seama. Când faci școala de șoferi şi înveți să conduci primul pas, probabil înveți pedalele şi cum să pleci de pe loc. Iar după ceva timp înveți să mergi cu spatele, să parchezi etc. Asa este şi in electronica nu începe de la sfârşit că nu ai sa înțelegi nimic niciodată. Daca stăpânești noțiunile de baza ești un profesionist şi o să fi in stare să găsești sau să recunoști mereu soluția bună pentru orice aplicație. Daca pornești de la sfârşit ai să ajungi să folosești un arduino ca sa aprinzi un led cu un cod copiat de pe github si cauti pe forumuri: “De ce nu se aprinde”


Autor: Bogdan  Gewald

Lucrez de 18 ani în industria electronică. Locuiesc în Germania, într-un oraș mic de pe lângă Frankfurt am Main și lucrez ca dezvoltator hardware și software la o firmă care dezvoltă soluții pentru industria energetică de 50 de ani.

Acum tu urmezi!

Vrei să adaugi ceva, ai sugestii, ai găsit greşeli sau postarea nu mai este actuală? Atunci aștept cu nerăbdare comentariul tău.

Desigur, poți recomanda acest articol. Sunt recunoscător pentru orice sprijin!